• DSC04764---kopie-2.jpg

 

Ons adres:  Nieuwe Krim 23, 7741 NR COEVORDEN

PERSBERICHT!
 
Zoals u waarschijnlijk al meegekregen heeft, zijn wij sinds 1 oktober 2019 officieel Kuhn dealer geworden voor de regio Noord-Oost Drenthe & Oost-Overijssel. Het gaat hierbij om de volgende productgroepen: 1. Voederwinning, 2. Persen & Wikkelaars.
Voor de opraapwagens blijven wij Pöttinger dealer. Ook blijven wij garant staan voor onderhoud/garantiewerk aan pöttinger machines die in het verleden door ons zijn verkocht. Zo willen wij ondanks de verandering de service en kwaliteit waarborgen bij onze klanten.
 
De eerste nieuwe machines van Kuhn zijn inmiddels binnen en zullen binnenkort klaar staan in onze showroom!
 
Daarnaast gaan wij ons verkoopteam uitbreiden! Niels Nijboer zal ons verkoopteam komen versterken per 1 november 2019.
 
Kom langs in onze showroom of bel voor meer informatie!
Roy Frank 06-15231212
 
Klik op onderstaande link voor het persbericht van Reesink

 


Hierbij willen wij u informeren dat de Technische Commissie Techniekbeoordeling (TCT) in de DRD-lijst de volgende spuitdoppen  heeft   opgenomen en wijzigingen verwerkt:

- Agrotop AirMix 110-04: spuitdruk DRD-klasse 75% aangepast.
- Agrotop AirMix 110-05: spuitdruk DRD-klasse 75% aangepast.
- Agrotop Turbodrop TDXL 110-05: spuitdruk DRD-klasse 75% en 95% aangepast.
- Agrotop Turbodrop TDXL 110-06: spuitdruk DRD-klasse 75% aangepast.
- Lechler ID-120-02 POM: ingedeeld in DRD-klasse 50%.
- TeeJet AITTJ 60 110-03 VP ingedeeld in DRD-klasse 50% en 75%.
- TeeJet AIC 110-025 VS: ingedeeld in DRD-klasse 75%.
- TeeJet AIC 110-03 VS: ingedeeld in DRD-klasse 75%.


 

Wij hebben een nieuw dealerschap: Maclouis      http://www.maclouis.nl/nl

Maclouis is allround op het gebied van uienoogstmachines. Daarnaast produceert Maclouis ook landbouwkipwagens, trekkerbumpers, frontgewichten en spatlappen voor tractoren.

Wilt u meer informatie over de machines van Maclouis? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs op onze vestiging.

     

 

 

 

 

 

     ONZE NIEUWE ACTIE:    Voor meer info bel Roy: 06-15231212

  

                                                                 

Nieuwe CASE IH MAXXUM serie

 

Meer vermogen, meer koppel, een hogere draaglast en toch compacter en wendbaarder. Dat is in het kort de omschrijving van de vernieuwde Maxxum.

Case IH introduceert nieuwe Maxxum-serie. De nieuwe styling is een voorbode van de komende vernieuwing van de hele Case IH-lijn.

De veranderingen in de Maxxum-lijn zijn ingegeven door de overgang naar de Fase IV-emissie-eisen. Bij de FPT-motoren gaat dat gepaard met meer vermogen en langere service-intervallen. Er komen vier viercilinders en één zescilinder ter vervanging van drie viercilinders en drie zescilinders. De 115, 125, 135 en 145 zijn viercilinders, de Maxxum 150 is een zescilinder. De getallen staan bij Case IH grofweg voor het nominaal vermogen in pk's. De lijn loopt nu van de Maxxum 110 tot de Maxxum 140. Bij de transmissie is er keuze uit powershift en cvt. De trekkers krijgen allemaal een iets langere wielbasis, maar door het nieuwe ontwerp toch een kleinere draaicirkel. De voorasvering reageert soepeler dankzij dubbele accumulators.

Standaard hebben de trekkers acht led-lampen, maar er is ook een lichtpakket leverbaar met veertien led-lampen, voor onbelemmerd zicht.

Het uiterlijk, met een nieuwe motorkap en aflopende daklijn, geeft de trekkers volgens Case IH een wat agressiever uiterlijk. Ook de Puma en de Magnum krijgen deze nieuwe familie-uitstraling.

 

De nieuwe maxxum zal voor het eerst tezien zijn op de ATH in biddinghuizen van 7-10 sept.

                                                                                  

 

 

 

                                                                                      Nieuwe STEYR MULTI serie

 

De Multi-serie bestaat uit drie modellen. De 4100 van 73 kW (97 pk), de 4110 van 79 kW (107 pk) en het topmodel, de 4120 van 84 kW (117 pk). Prima vermogens voor een veehouder. De trekkers halen dat vermogen uit een vier­cilinder FPT-motor met vier kleppen per cilinder en een cilinderinhoud van 3,4 liter. Je moet nu wel AdBlue tanken om de Stage 4 milieu-eisen te halen. Omdat er geen uitlaatgassen terug de motor ingaan om daar opnieuw verbrand te worden (EGR-technologie), blijft de motor schoon, claimt Steyr. En dat is dan ook meteen de reden dat de fabrikant het aandurft om de motorolie pas na 600 uur te verversen.

 

Gemakken

 

Een geveerde vooras is een optie en ook de cabine is optioneel mechanisch geveerd. De fronthef kan uitgerust worden met een elektronische regeling waarmee je de gronddruk van de maaier kunt instellen. Dat geeft een betere werkkwaliteit, claimt Steyr. In elk geval zorgt het ervoor dat de trekker altijd druk op de vooras houdt. Overigens had de vorige Multi de vondst ook al.

 

 

 

 

Naber lmb is  JOSKIN dealer geworden.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe machines en onderdelen

 

FLINGK Instrooitechniek 

 

De ligbox wordt op 95% van de melkveehouderijen toegepast. Het is een zeer belangrijke plaats in de stal, de plek waar de koe zijn voer herkauwt, melk produceert en tot rust komt. Hier moet de koe dus graag komen. Om hiervoor te zorgen wordt er met diverse boxdekken gewerkt en worden er verschillende strooisels gebruikt om een optimale plek voor de koeien te creëren. Hieronder staan de belangrijkste strooisels, welke toegepast worden in de huidige, moderne veehouderij op een rijtje:

    Zaagsel
    Stro (gehakseld of gemalen)
    Compost
    Paardenmest
    Zand
    Mest (dikke fractie)
    Een mengsel van kalk, stro en water

Al deze strooisels moeten herhaaldelijk in de juiste hoeveelheden in de box worden gebracht. Om dit op een snelle en efficiënte manier te doen heeft Flingk voor elk strooisel een geschikte strooier ontwikkeld. Flingk onderscheidt 4 types; Type Z, Type S, Type ZX en Type KS.

 Type KSSDe alleskunner. Deze strooier is gemaakt om de zwaardere en moeilijk te verwerken strooisels zoals paardemest en een mengsel van kalk/water/stro te kunnen strooien. De bak heeft een speciale vorm waardoor het strooisel makkelijk zakt. De twee separaat aangedreven doseerwalsen hebben een zware hydraulische aandrijving en zorgen ervoor dat er geen brugvorming optreed. De strooier kan zaagsel, gemalen stro, gehakseld stro, compost, dikke fractie, paardemest, kalk en een mengsel van kalk/water/stro verwerken. Voor droge boxcompost en pure kalk is de optie verstelbare bodemplaat vereist.StrooiselZaagselGehakseld StroCompostPaardenmestMest (dikke fractie)

Een mengsel van Stro, kalk en Water (verhouding 1-5-2)

 

 Eigenschappen

 

Links en rechts lossend Hardox mes en slijtstrip Een dubbelwerkend ventiel en drukloze retour benodigdZware hydromotoren in de walsen verwerkt Hydrauliek motoren voorzien van flexibele koppelingen en overdrukventielen  2 grote doseerwalsen onder in bakTransportband voorzien van kantafdichtingen en schraperMet rubber beklede aandrijfrol en volgrolAfwerking: 2 laags poedercoating 

 

 

 

 

 

 

 

De Nieuwe Case IH PUMA -serie - fase IV voor de veeleisende akkerbouwer, veehouderij en loonwerk

 
De nieuwe PUMA met bewezen semi powershift , full powershift of CVX continu variabele transmissies en de nieuwste FPT Industrial motortechnologie , de nieuwe PUMA modellen overtreffen zelfs de hoge normen die door hun voorgangers te stellen. Met zeven modellen van 150-240hp nominaal vermogen , de nieuwe PUMA is klaar om de meest veeleisende taken in de akkerbouw, veehouderij en loonwerk te volbrengen. 
 
Net als de Case IH Magnum trekkers , hebben de nieuwste PUMA modellen een nieuw uiterlijk van de cabine met een nieuw dak en krachtige verlichting pakketten. Twee nieuwe werk - licht pakketten zullen beschikbaar zijn met de allernieuwste LED-technologie 
 
Nieuwe Case IH PUMA op een rijtje:
 
-- Zeven modellen van 150-240hp nominaal vermogen
-- 6.7 -liter NEF FPT Industrial motor
-- Topmodel PUMA 240 levert een nominaal vermogen van maximaal 270hp met Power Boost
-- Het maximale koppel van 1160Nm tussen 1400 tpm en 1600 tpm
-- Hi- ESCR enige technologie voor fase IV / Tier 4 Final emissie-eisen
-- AFS 700 -terminal met een aantal updates

-- Dual Motion laagfrequente vering hoge rug en Maximo Evolution semi actieve zetels beschikbaar als optie

-- Nieuw werk - licht pakketten beschikbaar
-- Beschikbaar met geïntegreerde Case IH AccuGuide geautomatiseerde begeleiding oplossing

-- Nieuwe HMC II Headland Management Control -systeem

 

 

 

 

 

 

 

   84 kW / 114 pk 4-cilinder turbocompressor en intercooler van 3,4 liter

Subcategorieën